regivero logo   Regivero plus

Despre tratamentul pentru par Regivero

 
Compania noastra oferta solutii complete la problemele legate de caderea parului si de ingrijire a parului pentru toate tipurile de par. Tratamentele noastre se folosesc pentru intretinerea, revitalizarea si regenerarea parului. Tratamentul Regivero previne caderea parului, matreata, desipicarea firelor de par si in acelasi timp stimuleaza cresterea parului. 

Unul dintre avantajele competitive ale companiei noastre este dat de marile realizari ale departamentului sau de cercetare si dezvoltare. Compania investeste continuu in dezvoltarea produselor pentru par, a produselor pentru intretinerea si regenerararea parului si de asemenea se investeste continuu in tratamente pentru oprirea caderii parului si regenerarea radacinii firelor de par.

logo tratamentul regivero

Tratamentul Regivero a avut succes, datorita ingredientelor naturale folosite in tratamentele care stimuleaza functiile naturale de regenerare a pielii capului si a parului.

Detinem mai multe brevete de inventie in domeniile:

  • produselor cosmetice pentru par;
  • tratamentelor pentru parul degradat;
  • solutiilor pentru revitalizarea, regenerarea si cresterea parului. 

Aceste produse naturiste pentru par sunt folosite in saloane de infrumusetare, clinici speciaizate pentru par, centre de infrumusetare, coafura, cosmetica, frizerie.

Un avantaj competitiv al gamei Regivero este dat de gradul ridicat de incredere pe care consumatorii o au in produse noastre. Aceasta este stimulat si de oferirea unei Garantii pe Satisfactie din partea noastra. Astfel compania noastra este considerata o marca de incredere, sub care se vand produse de calitate superioara.