regivero logo   Regivero plus

Tratamentele noastre pentru par

ANUNT IMPORTANT!

     Stimati clienti, in perioada 15.09-31.10.2015 este posibil sa nu putem onora comenzile dumneavoastra datorita unui proces de modernizare efectuat la linia de productie. Comenzile se vor livra in limita stocului vechi care este limitat la REGIVERO PLUS si epuizat deja la REGIVERO.
     In aceasta perioada se va asambla si pune in functiune noua linie de fabricare semi-automatizata de capacitate mare la standarde internationale; Forma flacoanelor si a ambalajelor dar si partea grafica vor fii imbunatatite si vor avea o calitate superioara; Retetele actuale vor fii complectate cu noi ingrediente care impreuna cu un proces tehnologic mai dezvoltat vor aduce un plus de calitate si vor maximiza efectul lotiunilor.
     Toate aceste lucrari le facem din dorinta de a ne extinde mai mult pe piata din Romania si de a va oferi produse de o calitate superioara la standarde inalte si preturi competitive.
     Va multumim anticipat pentru intelegerea dumneavoastra si va transmitem toata consideratia noastra.

Echipa REGIVERO. 

 

Tratamentul pentru par Regivero 

Gama REGIVERO cuprinde doua produse pentru par create numai din ingrediente naturale:

  • Regivero - ajuta persoanele care au probleme cu caderea parului
  • Regivero plus - stimuleaza cresterea parului. Aceasta poate fi o crestere rapida sau o crestere in timp .

Pentru tratamentele noastre oferim garantia pe satisfactie. Aceste tratamente se pot administra separat, dar pentru rezultate imediate se recomanda folosirea ambelor produse in acelasi timp. Mai jos puteti citi pe scurt, despre instructiunile de utilizare.

Preturi

 

Caderea parului poza regivero

Tratamentul complet inseamna aplicarea substantei Regivero pe parul dumneavoastra inainte de spalare. Aceasta se foloseste pentru stoparea caderii parului. Se maseaza scalpul timp de 1-2 minute. In acest timp e foarte important sa masati parul atat in profunzime, cat mai aproape de radacina, dar si de-a lungul firului de par. Dupa acest masaj, se recomanda protejarea parului cu o folie protectoare timp de 25-30 de minute. Apoi se poate trece la spalarea parului. Este foarte important ca spalarea sa se faca cu un sampon natural. Noi recomandam sampoanele pentru bebelusi pentru ca acestea contin mult mai putine substante chimice daunatoare.

  Afla detalii despre Regivero - Caderea Parului

 

Cresterea parului 

poza Regivero plus

Dupa spalarea parului cu un sampon natural, se aplica tratamentul Regivero plus. Acesta se foloseste pentru a stimula cresterea parului. Tratamentul Regivero plus se aplica dupa spalarea parului. Se maseaza scalpul timp de 1-2 minute. La fel ca la Regivero, in acest timp este foarte important sa masati parul atat in profunzime, cat mai aproape de radacina, dar si de-a lungul firului de par. Dupa masarea corespunzatoare se recomanda protejarea parului cu o folie protectoare timp de 45-60 de minute. Pentru rezultate imediate se recomanda pastrarea substantei pe par timp de 1-2 zile, pana la urmatoarea spalare.

Prin tratamentul intensiv se poate ajunge la rezultate vizibile in aproximativ 30 de zile. Prin tratamentul intensiv se intelege folosirea ambelor produse simultan si administrarea tratamentului la un interval de doua zile. 

  Afla detalii despre Regivero Plus - Cresterea Parului

 

Solutia completa. 

Tratament complet pentru caderea paruluiPentru a obine cele mai bune rezultate  va recomandam folosirea  tratamentului REGIVERO (tratament pentru caderea parului) inainte de spalarea parului si REGIVERO PLUS (tratament pentru cresterea parului)  dupa spalare . 

Aplicati Tratamentul REGIVERO cu 25-35 min inainte de spalarea parului. Aplicati tratamentul REGIVERO PLUS dupa spalarea parului si pastrati-l pe par pana la urmatoare spalare.  Pentru rezultate imediate se recomanda pastrarea tratamentului pe par timp de 1-2 zile, pana la urmatoarea spalare. Astfel ingredintele naturale au timp sa achioneze in profunzine.

Prin tratamentul intensiv se poate ajunge la rezultate vizibile in aproximativ 30 de zile. Prin tratamentul intensiv se intelege folosirea ambelor produse simultan si administrarea tratamentului la un interval de doua zile. 
 

buton comanda pachet regivero plus

Tratamente par